Det här vill du inte missa:

Årets första öppna redaktionsmöte på Vetekatten onsdag 29 mars från kl. 16.30!

 

clipart-people-desk-meeting-2415711Dags igen! Möt våren med nya tankar och reflektioner tillsammans med andra som också är fascinerade av vad som händer i omvärlden!
Vi träffas några timmar på anrika konditori Vetekatten på Kungsgatan 55 i centrala Stockholm för att i intensiva samtal diskutera olika trender och omvärldsignaler. Varje möte har ett aktuellt tema. Den här gången är det: Har omvärlden fått spader? Är Trump och Brexit bara toppen på isberget? Och vad innebär det för min verksamhet?
Som deltagare tar du med dig ett eller två omvärldsexempel från din egen vardag, som du tycker har koppling till det övergripande temat.

Så här går det till:
Efter mingel med eftermiddagsfika sätter vi igång redaktionsmötet och går laget runt. Varje deltagare får redovisa sin första omvärldssignal under ett par minuter. Efter varje spaning tar diskussionen vid, under ytterligare några minuter. Då har alla inbjudna möjlighet att medverka och påverka. Det är under dessa resonemang som en spaning skärskådas för att se om den håller som trend inom temat, och vilka konsekvenser det i så fall får. Vi rundar av med en mer övergripande analys och sammanfattning. Senast klockan 19.30 är vi färdiga

Det kostar inget att vara med, men observera att VIP-rummet på Vetekatten, som vi hyrt, bara rymmer 12 personer, så först till kvarnen gäller!
Är Du intresserad och vill vara med?

Om du vill anmäla flera personer samtidigt, maila till mig på bengt@foretagframtid.se. Men du också fylla i nedanstående kupong, Jag mailar tillbaka och bekräftar.

OBS.
Vi behöver ditt svar snarast!!!

 

Välkommen!

För Företag & Framtid AB
Bengt Wahlström
bengt@foretagframtid.se
Tel 070 – 585 40 18

JA TACK, jag vill gärna komma på det öppna redaktionsmötet
onsdagen den 29 mars kl. 16.30 – 19.30 i VIP-rummet på Vetekatten (Kungsgatan 55 i centrala Stockholm)

Ditt namn (obligatorisk)

Företag/Organisation

Din epost (obligatorisk)

Mobiltelefon